VOOGES bloemendaal

Vakmanschap en ambachtelijk koken staan centraal bij Vooges Bloemendaal, waarbij we zoveel mogelijk seizoensgebonden koken. Wanneer onze chefs ’s ochtends over de markten struinen bepalen ze voor een deel wat er ’s avonds op het menu komt. Komen ze vers gevangen kabeljauw tegen in IJmuiden, dan nemen ze die zeker mee, en als er verse asperges te krijgen zijn zullen ze daar een prachtig gerecht mee bereiden.

Vooges Bloemendaal is volledig gerenoveerd naar klassieke brasseriestijl en beschikt over een groot en zonnig terras. Kom langs voor een fantastisch diner, gezellige borrel of heerlijke koffie!

 

 

 

Je kunt de hele dag terecht bij onze prachtige vestiging in Bloemendaal: van ontbijt tot late-night borrels! We zijn iedere dag geopend vanaf 08:00 voor een lekker uitgebreid ontbijt met een verse kop Manetti-koffie. ’s Middags kun je heerlijk lunchen en voor een borrel mét een goeie borrelhap zit je goed. Dineren bij Vooges Bloemendaal is een avond genieten op niveau: we hebben héérlijke kreeft, ga voor Steak Tartare in Vooges-stijl of kies voor een van onze fijne vega-gerechten.

Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie wijnen die die passen bij de gerechten. Neem vast een kijkje op onze wisselende menukaarten!

Bekijk lunchkaartBekijk dinerkaart

Bekijk wijnenBekijk dranken

 

Kerst bij Vooges

Vier Kerst bij Bloemendaal! Op Eerste Kerstdag hebben we een speciaal kerstmenu. Reserveren kan telefonisch (023 – 574 6171) of per mail (bloemendaal@vooges.nl).

Kerstmenu bekijken

EEN FEESTJE IN BLOEMENDAAL?

Ben je op zoek naar een plek om je verjaardag of jubileum te vieren? Wij hebben een fijne ruimte in het centrum van Bloemendaal, vlakbij Vooges Bloemendaal en dichtbij Haarlem en Amsterdam. We kunnen de ruimte precies inrichten zoals jij wilt: zo kun je een gezellig feestje geven of productief vergaderen. 

Vooges Private

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond Vooges Bloemendaal, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer! 

Aanmelden Nieuwsbrief

Contact

Bloemendaalseweg 141
2061 CJ Bloemendaal

023 - 574 6171

bloemendaal@vooges.nl