VOOGES bloemendaal

Vakmanschap en ambachtelijk koken staan centraal bij Vooges Bloemendaal, waarbij we zoveel mogelijk seizoensgebonden koken. Wanneer onze chefs ’s ochtends over de markten struinen bepalen ze voor een deel wat er ’s avonds op het menu komt. Komen ze vers gevangen kabeljauw tegen in IJmuiden, dan nemen ze die zeker mee, en als er verse asperges te krijgen zijn zullen ze daar een prachtig gerecht mee bereiden.

Vooges Bloemendaal is volledig gerenoveerd naar klassieke brasseriestijl en beschikt over een groot en zonnig terras. Kom langs voor een fantastisch diner, gezellige borrel of heerlijke koffie!

 

 

 

Je kunt de hele dag terecht bij onze prachtige vestiging in Bloemendaal: van ontbijt tot late-night borrels! We zijn iedere dag geopend vanaf 08:30 voor een lekker uitgebreid ontbijt met een verse kop Manetti-koffie. ’s Middags kun je heerlijk lunchen en voor een borrel mét een goeie borrelhap zit je goed. Dineren bij Vooges Bloemendaal is een avond genieten op niveau: we hebben héérlijke kreeft, ga voor Steak Tartare in Vooges-stijl of kies voor een van onze fijne vega-gerechten.

Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie wijnen die die passen bij de gerechten. Neem vast een kijkje op onze wisselende menukaarten. Ook Vooges’ Borrelbox is er nog! Hoe werkt het? Voor €27,50 bestel je de chef’s choice “verrassingsbox” bij één van onze drie locaties. De dag erna staat de box klaar om afgehaald te worden.

Bekijk het menuBekijk wijnen

Bekijk drankenBekijk onze bites

Bekijk
ontbijt/lunch

Reserveren bij Vooges

Door het beperkt aantal zitplaatsen, werken wij in shifts van ongeveer 2 uur. Late shifts kunnen heerlijk lang natafelen en hebben geen eindtijd. Wij verzoeken jullie hier rekening mee te houden bij het reserveren.

Op de terrassen geldt geen maximumcapaciteit. Wel krijgen gasten met een reservering voorrang op de keuze om binnen of buiten te zitten. Wij willen jullie vragen voorzichtig te doen en anderhalve meter afstand te houden. Bij binnenkomst zullen we vragen naar je gezondheid.

We doen er alles aan om het voor jullie en voor onszelf zo veilig mogelijk te maken. We volgen alle richtlijnen van het RIVM en dus mogen we in de restaurants een maximum aantal gasten tegelijk ontvangen. Zorg dat je vooraf reserveert.

reserveren

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond Vooges Bloemendaal, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer! 

Aanmelden Nieuwsbrief

Contact

Bloemendaalseweg 141
2061 CJ Bloemendaal

023 - 574 6171

bloemendaal@vooges.nl