VOOGES bloemendaal

Vakmanschap en ambachtelijk koken staan centraal bij Vooges Bloemendaal, waarbij we zoveel mogelijk seizoensgebonden koken. Wanneer onze chefs ’s ochtends over de markten struinen bepalen ze voor een deel wat er ’s avonds op het menu komt. Komen ze vers gevangen kabeljauw tegen in IJmuiden, dan nemen ze die zeker mee, en als er verse asperges te krijgen zijn zullen ze daar een prachtig gerecht mee bereiden.

Vooges Bloemendaal is volledig gerenoveerd naar klassieke brasseriestijl en beschikt over een groot en zonnig terras. Kom langs voor een fantastisch diner, gezellige borrel of heerlijke koffie!

 

 

 

Onze prachtige vestiging in Bloemendaal is op weekdagen geopend vanaf 8:30 uur en in het weekend vanaf 10:100 uur. Geniet van onze “all day breakfast” met een goede kop koffie, kom heerlijk lunchen en voor een borrel mét goede borrelhap zit je bij ons ook goed. Dineren bij Vooges Bloemendaal is een avond genieten op niveau met verse, seizoensgebonden producten. Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie wijnen die die passen bij de gerechten.

Bekijk hieronder onze menu- en drankkaarten.

BEKIJK DE KAART DE WIJNKAART

BEKIJK DE BITES

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond Vooges Bloemendaal, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer! 

Aanmelden Nieuwsbrief

Contact

Bloemendaalseweg 141
2061 CJ Bloemendaal

023 - 574 6171

bloemendaal@vooges.nl