EEN FEESTJE IN BLOEMENDAAL?

Ben je op zoek naar een plek om je verjaardag of jubileum te vieren? Wij hebben een fijne ruimte in het centrum van Bloemendaal, vlakbij Vooges Bloemendaal en dichtbij Haarlem en Amsterdam. We kunnen de ruimte precies inrichten zoals jij wilt: zo kun je een gezellig feestje geven of productief vergaderen. We nemen de catering graag op ons: geniet van een heerlijke lunch of een borrel! We kunnen ook private dining verzorgen. We kunnen in overleg een menu samenstellen, of je kunt kiezen van onze kaart. 

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

vooges business

De vergaderruimte is gelegen aan de voorkant van Hotel Bleecker, midden in Bloemendaal en op enkele minuten wandelen van Vooges Bloemendaal. De ruimte is ideaal voor een vergadering, training of brainstormsessie voor een groep tot 20 personen. We verzorgen graag de catering: we kunnen bijvoorbeeld heerlijke smoothies, verse salades en huisgemaakte broodjes bereiden.

 

Faciliteiten

In de vergaderzaal heb je de beschikking over moderne faciliteiten zoals een HiRes Beamer, projectiewand, flipover, geluidsversterking en aanwijzers. Uiteraard is er een snelle wifiverbinding aanwezig. De tafelopstelling kan worden aangepast aan de grootte van de groep.

Neem direct contact op >

Feesten & partijen organiseren

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor je verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Wij hebben een sfeervolle locatie in het centrum van Bloemendaal. De ruimte kan volledig naar jouw wensen worden aangepast: met voldoende statafels en zitruimte kunnen we de zaal precies zo inrichten zoals jij dat graag wilt.

We bieden verschillende arrangementen aan, onder andere met ontbijt, lunch, koffie met gebak en wijn en bijbehorende hapjes.

In de zaal zijn verschillende faciliteiten aanwezig:

  • HD-beamer en scherm
  • Statafels
  • Voldoende stoelen
  • Koffie, thee en water

Bekijk alvast het menu

locatie & bereikbaarheid

Grote steden als Haarlem en Amsterdam bevinden zich op respectievelijk 10 minuten en 40 minuten rijden. Vanuit Bloemendaal is er tevens een directe treinverbinding naar Haarlem (5 min.) en Amsterdam (25 min.) en er is een bushalte vlakbij. In de directe omgeving is gratis parkeergelegenheid te vinden.

Contact

Maak je wensen kenbaar en vraag een offerte aan. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen: 023 – 574 6171 of een mailtje sturen.

Neem contact op