Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Haarlem, Bloemendaal of Zandvoort?

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Bij onze locaties in Haarlem (Centraal) en Strand (Zandvoort) zit je goed! We bieden verschillende mogelijkheden en pakketten aan.

Vooges Strand is geopend tot en met medio oktober – hier kun je ook met grote groepen vergaderen, eventueel in combinatie met een activiteit op het strand erbij. Lees meer.

Vooges Centraal ligt op een ideale locatie, aan het station van Haarlem, en is daarmee dé vergaderlocatie van de stad. Hier kun je (flex)werken en vergaderen in een van de meeting rooms of aan een tafeltje in het restaurant. Lees meer.

Vooges Bloemendaal is een prachtige locatie middenin het dorp. Zeer geschikt voor zakelijke lunches en borrels. De vergaderlocatie is goed te bereiken met het ov en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

 

Vooges Centraal Vooges Strand

Flexwerken bij Vooges

Flexwerkers zijn bij alle drie locaties meer dan welkom. Er is voldoende plek om je laptop open te klappen en een paar uur aan de slag te gaan. Bij Centraal vind je een grote tafel, waar je met een groepje kunt werken en overleggen, je kunt terecht aan de bartafel bij het raam of gewoon bij een van de tafeltjes in het restaurant. Tussendoor geniet je van een kop koffie en een gezonde, verse lunch.

Bij Strand kun je – bij mooi weer – heerlijk buiten zitten werken, en anders zit je binnen goed.

Interesse in onze vergaderlocatie? neem Contact met ons op

Heb je vragen, ben je op zoek naar meer informatie over een van onze locaties of wil je graag een ruimte reserveren? Neem vooral contact met ons op!

Neem contact op