VOOGES centraal

Vooges Centraal, bij het centraal station van Haarlem, is een echt allround restaurant. ’s Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie, ’s middags wordt er volop geluncht en ook voor een goed diner is Vooges Centraal een heerlijke plek.

De locatie maakt Vooges een ideale plek voor een zakelijke lunch of borrel. Achter het station van Haarlem is een grote openbare parkeergarage: minder dan 2 minuten lopen en je bent binnen. En, what’s in a name: natuurlijk is Vooges Centraal perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Ook voor koffie-, ontbijt- of lunch-to-go ben je bij Centraal aan het juiste adres!

Onze menukaart wisselt regelmatig, zodat we ook onze vaste gasten kunnen blijven verrassen. De omgeving waarin u dineert vinden wij erg belangrijk en we steken er veel energie in om die zo aangenaam mogelijk te maken. Onze gerechten moeten passen bij die ambiance en daarom werken we uitsluitend met mooie en verse seizoensingrediënten, die zoveel mogelijk uit de regio komen.

Daarnaast hebben we een uitgebreide wijnkaart. We helpen je graag met het uitzoeken van een wijn die goed aansluit bij je gerecht. Neem vast een kijkje op onze kaarten!

Bekijk het menuBekijk wijnen

Bekijk drankenBekijk   Bites

Bekijk
ontbijt/lunch

 

Reserveren bij Vooges

Door het beperkt aantal zitplaatsen, gaan wij werken in shifts van ongeveer 2 uur. Late shifts kunnen heerlijk lang natafelen en hebben geen eindtijd. Wij verzoeken jullie hier rekening mee te houden bij het reserveren.

Op de terrassen geldt geen maximumcapaciteit en ook die gaan natuurlijk weer volop open. Wel krijgen gasten met een reservering voorrang op de keuze om binnen of buiten te zitten. Wij willen jullie vragen voorzichtig te doen en anderhalve meter afstand te houden. Bij binnenkomst zullen we vragen naar je gezondheid.

(We doen er alles aan om het voor jullie en voor onszelf zo veilig mogelijk te maken. We volgen alle richtlijnen van het RIVM en dus mogen we in de restaurants zelf maximaal 30 gasten tegelijk ontvangen. Zorg dat je vooraf reserveert; alle reserveringen lopen via de website echter lijkt The Fork nu even overbelast te zijn. Lukt het reserveren niet, stuur een e-mail naar de betreffende locatie en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.)

Reserveren

borrelen & vergaderen

Ben je op zoek naar dé locatie voor je verjaardagsborrel, jubileum, babyshower of wil je samen met collega’s komen borrelen? Vooges Centraal is zeer geschikt voor het organiseren van zowel open als besloten borrels.

We hebben verschillende mogelijkheden: we kunnen enkele tafels in het restaurant voor je reserveren, een afgesloten ruimte voor je klaarmaken – eventueel met een beamer of vergadermogelijkheden – of iets heel anders: neem contact op om jouw wensen kenbaar te maken.

Ook voor vergaderingen zit je goed bij Centraal. We bieden verscheidene arrangementen aan, maar denken ook graag met je mee wanneer je andere wensen en ideeën hebt!

 

Neem contact opVergaderen bij Vooges

dj’s, jazz & live music

Haarlem bruist weer! Wij geven met grote regelmaat het podium aan live-muzikanten en DJ’s. Voornamelijk in het weekend kun je bij ons terecht voor bijzondere live-sessies en optredens. Een diner-dansant op vrijdagavond of geweldige live optredens bijwonen van Nederlands’ beste artiesten en muzikanten tijdens NAP Live Music Sessions iedere laatste zondag van de maand! Onze uitstekende cocktails, G&T’s en uitgebreide menukaart maken de sfeer compleet.

Dé vrijdagmiddagborrel van Haarlem vindt plaats tijdens VRIJDAG by Vooges Centraal. Iedere vrijdag is er vanaf 16:30 uur een DJ en zit je – samen met je collega’s en vrienden – goed voor borrels, diner en dansen tot laat!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor ons actuele programma.

Volg ons op Facebook

 

Agenda

 

UPDATE: In verband met COVID-19 zijn tot 1 juni 2020 alle Vooges locaties gesloten en hebben we events tot die tijd helaas moeten annuleren tot nadere info. In de tussentijd kun je bij ons terecht voor Vooges at home!

Check Insta en Facebook en blijf op de hoogte!

VIER HET BIJ VOOGES

WERKEN IS EEN FEESTJE

Wil je een dag thuiswerken, maar dan nét niet thuis? Neem je laptop mee en kom een dag bij ons zitten werken! We staan bekend om onze koffie en onze verse lunch – we helpen je de dag door! Je kunt gratis gebruik maken van onze razendsnelle wifi, in het restaurant of op een meer afgesloten plek.

BORRELEN MET COLLEGA(E)

Vooges Centraal is dé ideale plek om te borrelen! Natuurlijk kun je gewoon binnen komen lopen voor een gin-tonic of een andere cocktail – we zijn iedere dag geopend tot 01:00. Zoek je een besloten plek voor een speciale gelegenheid? Ook dat regelen we graag voor je!

VERGADERARRANGEMENTEN

In samenwerking met Frame Offices, wat in hetzelfde pand zit, bieden wij diverse mogelijkheden om te vergaderen. We hebben meerdere vergaderruimtes van verschillende groottes. Uiteraard zijn de vergaderarrangementen goed te combineren met een ontbijt, lunch, borrel en/of diner!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle evenementen die we organiseren, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer!

Aanmelden Nieuwsbrief

Bereikbaarheid

Centraal is op bijna iedere denkbare manier goed te bereiken. Natuurlijk zijn we met het openbaar vervoer perfect te bereiken: iedere paar minuten rijdt er een trein of een bus richting Amsterdam, Den Haag of Alkmaar.

Ook met de auto is Centraal goed bereikbaar: direct achter het station vind je een grote parkeergarage (het adres is Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem) waar een speciaal nachttarief geldt.

Kom je op de fiets? Naast onze ingang is de fietsparkeergarage van het station: hier kun je je fiets zeker kwijt.

 

Contact

Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem

023 - 201 6044

centraal@vooges.nl