VOOGES centraal

Vooges Centraal, bij het centraal station van Haarlem, is een echt allround restaurant. ’s Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie, ’s middags wordt er volop geluncht en ook voor een goed diner is Vooges Centraal een heerlijke plek.

De locatie maakt Vooges een ideale plek voor een zakelijke lunch of borrel. Achter het station van Haarlem is een grote openbare parkeergarage: minder dan 2 minuten lopen en je bent binnen. En, what’s in a name: natuurlijk is Vooges Centraal perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Ook voor koffie-, ontbijt- of lunch-to-go ben je bij Centraal aan het juiste adres!

Onze menukaart wisselt regelmatig, zodat we ook onze vaste gasten kunnen blijven verrassen. De omgeving waarin u dineert vinden wij erg belangrijk en we steken er veel energie in om die zo aangenaam mogelijk te maken. Onze gerechten moeten passen bij die ambiance en daarom werken we uitsluitend met mooie en verse seizoensingrediënten, die zoveel mogelijk uit de regio komen.

Daarnaast hebben we een uitgebreide wijnkaart. We helpen je graag met het uitzoeken van een wijn die goed aansluit bij je gerecht. Neem vast een kijkje op onze kaarten hieronder. Ook Vooges’ Borrelbox is er nog! Hoe werkt het? Voor €27,50 bestel je de chef’s choice “verrassingsbox” bij één van onze drie locaties. De dag erna staat de box klaar om afgehaald te worden.

Bekijk het menuBekijk wijnen

Bekijk drankenBekijk onze bites

Bekijk
ontbijt/lunch

 

Reserveren bij Vooges

Door het beperkt aantal zitplaatsen, gaan wij werken in shifts van ongeveer 2 uur. Late shifts kunnen heerlijk lang natafelen en hebben geen eindtijd. Wij verzoeken jullie hier rekening mee te houden bij het reserveren.

Op de terrassen geldt geen maximumcapaciteit en ook die gaan natuurlijk weer volop open. Wel krijgen gasten met een reservering voorrang op de keuze om binnen of buiten te zitten. Wij willen jullie vragen voorzichtig te doen en anderhalve meter afstand te houden. Bij binnenkomst zullen we vragen naar je gezondheid.

(We doen er alles aan om het voor jullie en voor onszelf zo veilig mogelijk te maken. We volgen alle richtlijnen van het RIVM en dus mogen we in de restaurants zelf maximaal 30 gasten tegelijk ontvangen. Zorg dat je vooraf reserveert; alle reserveringen lopen via de website echter lijkt The Fork nu even overbelast te zijn. Lukt het reserveren niet, stuur een e-mail naar de betreffende locatie en dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.)

Reserveren

Zomerstop bij Centraal, maar voor jou gaan we wél open

Tijdens de zomervakantie, van 13 juli tot en met 13 augustus, is Vooges Centraal in de avonden gesloten. Overdag kun je nog lekker komen ontbijten, flexwerken, lunchen of borrelen. Vanaf 18:00 uur sluiten we onze deuren. Echter, gedurende die periode hebben we wél een hele leuke aanbieding: jij kunt de locatie een avondje afhuren – voor niks! De gehele ruimte en het terras staan dan tot je beschikking zodat jij een borrel, een verjaardagsfeestje, een zakelijke bespreking, private dinner of iets anders kunt organiseren. Je betaalt alleen voor de hapjes, drankjes en eventuele uitbreidingen (zoals een DJ).

De enige voorwaarde is dat je met minimaal 30 personen komt, verder is alles bespreekbaar. Ben je dus op zoek naar een prachtige én centraal gelegen locatie? Neem dan contact met ons op via centraal@vooges.nl of 023-2016044.

borrelen & vergaderen

Ben je op zoek naar dé locatie voor je verjaardagsborrel, jubileum, babyshower of wil je samen met collega’s komen borrelen? Vooges Centraal is zeer geschikt voor het organiseren van zowel open als besloten borrels. Van 13 juli tot en met 13 augustus huur je heel Centraal ’s avonds zelfs gratis af.

We hebben verschillende mogelijkheden: we kunnen enkele tafels in het restaurant voor je reserveren, een afgesloten ruimte voor je klaarmaken – eventueel met een beamer of vergadermogelijkheden – of iets heel anders: neem contact op om jouw wensen kenbaar te maken.

Ook voor vergaderingen zit je goed bij Centraal. We bieden verscheidene arrangementen aan, maar denken ook graag met je mee wanneer je andere wensen en ideeën hebt!

 

Neem contact opVergaderen bij Vooges

dj’s, jazz & live music

Haarlem bruist weer! Wij geven met grote regelmaat het podium aan live-muzikanten en DJ’s. Voornamelijk in het weekend kun je bij ons terecht voor bijzondere live-sessies en optredens. Een diner-dansant op vrijdagavond of geweldige live optredens bijwonen van Nederlands’ beste artiesten en muzikanten tijdens NAP Live Music Sessions iedere laatste zondag van de maand! Onze uitstekende cocktails, G&T’s en uitgebreide menukaart maken de sfeer compleet.

Dé vrijdagmiddagborrel van Haarlem vindt plaats tijdens VRIJDAG by Vooges Centraal. Kom samen met je collega’s en vrienden en maak je op voor gezellige borrels, een heerlijk diner en dansen tot laat!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor ons actuele programma.

Volg ons op Facebook

 

Agenda

 

UPDATE: In verband met COVID-19 zijn er minder events dan normaal.

Check Insta en Facebook en blijf op de hoogte!

VIER HET BIJ VOOGES

WERKEN IS EEN FEESTJE

Wil je een dag thuiswerken, maar dan nét niet thuis? Neem je laptop mee en kom een dag bij ons zitten werken! We staan bekend om onze koffie en onze verse lunch – we helpen je de dag door! Je kunt gratis gebruik maken van onze razendsnelle wifi, in het restaurant of op een meer afgesloten plek.

BORRELEN MET COLLEGA(E)

Vooges Centraal is dé ideale plek om te borrelen! Natuurlijk kun je gewoon binnen komen lopen voor een gin-tonic of een andere cocktail – we zijn iedere dag geopend tot 01:00. Zoek je een besloten plek voor een speciale gelegenheid? Ook dat regelen we graag voor je!

VERGADERARRANGEMENTEN

In samenwerking met Frame Offices, wat in hetzelfde pand zit, bieden wij diverse mogelijkheden om te vergaderen. We hebben meerdere vergaderruimtes van verschillende groottes. Uiteraard zijn de vergaderarrangementen goed te combineren met een ontbijt, lunch, borrel en/of diner!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle evenementen die we organiseren, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer!

Aanmelden Nieuwsbrief

Bereikbaarheid

Centraal is op bijna iedere denkbare manier goed te bereiken. Natuurlijk zijn we met het openbaar vervoer perfect te bereiken: iedere paar minuten rijdt er een trein of een bus richting Amsterdam, Den Haag of Alkmaar.

Ook met de auto is Centraal goed bereikbaar: direct achter het station vind je een grote parkeergarage (het adres is Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem) waar een speciaal nachttarief geldt.

Kom je op de fiets? Naast onze ingang is de fietsparkeergarage van het station: hier kun je je fiets zeker kwijt.

 

Contact

Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem

023 - 201 6044

centraal@vooges.nl