Onze menukaart wisselt regelmatig, zodat we ook onze vaste gasten kunnen blijven verrassen. De omgeving waarin je dineert vinden wij erg belangrijk en we steken er veel energie in om die zo aangenaam mogelijk te maken. Onze gerechten moeten passen bij die ambiance en daarom werken we uitsluitend met mooie en verse seizoensingrediënten, die zoveel mogelijk uit de regio komen. Daarnaast hebben we een uitgebreide wijnkaart.

Bekijk hieronder onze menu- en drankkaarten boordevol verse gerechten, bel met ons restaurant om hiernaar te vragen.

DE WIJNKAART

BEKIJK ONZE KAART

BEKIJK ONZE BITES

borrelen & vergaderen

Ben je op zoek naar dé locatie voor je verjaardagsborrel, jubileum, babyshower of wil je samen met collega’s komen borrelen? Vooges Centraal is zeer geschikt voor het organiseren van zowel open als besloten borrels.

We hebben verschillende mogelijkheden: we kunnen enkele tafels in het restaurant voor je reserveren, een afgesloten ruimte voor je klaarmaken – eventueel met een beamer of vergadermogelijkheden – of iets heel anders: neem contact op om jouw wensen kenbaar te maken.

Ook voor vergaderingen zit je goed bij Centraal. We bieden verscheidene arrangementen aan, maar denken ook graag met je mee wanneer je andere wensen en ideeën hebt!

 

Neem contact opVergaderen bij Vooges

dj’s, jazz & live music

Haarlem bruist! Wij geven met grote regelmaat het podium aan live-muzikanten en DJ’s. Voornamelijk in het weekend kun je bij ons terecht voor bijzondere live-sessies en optredens. Onze uitstekende cocktails, G&T’s en uitgebreide menukaart maken de sfeer compleet.

Dé vrijdagmiddagborrel van Haarlem vindt plaats tijdens VRIJDAG by Vooges Centraal. Kom samen met je collega’s en vrienden en maak je op voor gezellige borrels, een heerlijk diner en dansen tot laat!

Bekijk de agenda hieronder en houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor het actuele programma.

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

 

Agenda

 

Houd onze socials in de gaten voor onze VRIJDAG by Vooges en andere events.

VIER HET BIJ VOOGES

WERKEN IS EEN FEESTJE

Wil je een dag thuiswerken, maar dan nét niet thuis? Neem je laptop mee en kom een dag bij ons zitten werken! We staan bekend om onze heerlijke koffie en verse lunch – we helpen je de dag door! Je kunt gratis gebruik maken van onze razendsnelle wifi, in het restaurant of op een meer afgesloten plek.

BORRELEN MET COLLEGA(E)

Vooges Centraal is dé ideale plek om te borrelen! Natuurlijk kun je gewoon binnen komen lopen voor een gin-tonic of een andere cocktail – we zijn iedere dag geopend tot 01:00. Zoek je een besloten plek voor een speciale gelegenheid? Ook dat regelen we graag voor je!

VERGADERARRANGEMENTEN

In samenwerking met Frame Offices, wat in hetzelfde pand zit, bieden wij diverse mogelijkheden om te vergaderen. We hebben meerdere vergaderruimtes van verschillende groottes. Uiteraard zijn de vergaderarrangementen goed te combineren met een ontbijt, lunch, borrel en/of diner!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle evenementen die we organiseren, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer!

Aanmelden Nieuwsbrief

Bereikbaarheid

Centraal is op bijna iedere denkbare manier goed te bereiken. Natuurlijk zijn we met het openbaar vervoer perfect te bereiken: iedere paar minuten rijdt er een trein of een bus richting Amsterdam, Den Haag of Alkmaar.

Ook met de auto is Centraal goed bereikbaar: direct achter het station vind je een grote parkeergarage (het adres is Lange Herenstraat 11, 2011 LK Haarlem) waar een speciaal nachttarief geldt.

Kom je op de fiets? Naast onze ingang is de fietsparkeergarage van het station: hier kun je je fiets zeker kwijt.

 

Contact

Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem

023 - 201 6044

centraal@vooges.nl