Strand takeaway

Wat een mooie zomer hebben we gehad. We sluiten het strandseizoen dan ook met een hele grote glimlach af en kunnen niet wachten jullie weer te ontvangen komend seizoen.
Vanaf februari 2022 openen we weer de deuren. Tot die tijd ontvangen we jullie graag bij Vooges Bloemendaal en Vooges Centraal

Vooges Strand

Vooges Strand in Zandvoort is sinds jaar en dag een vertrouwde plek aan het strand. Voor veel van onze vaste gasten begint het dagje-strand-gevoel op het moment dat ze het pad richting het paviljoen aflopen – en wij doen er alles aan om dat gevoel tijdens het hele verblijf vast te houden. Of dat nou is voor een kop koffie, een uitgebreide lunch of een dag loungen op het strand: bij Vooges Strand voel je je altijd welkom!

Je kunt bij Vooges Strand vanaf 9:00 uur terecht voor een heerlijke kop koffie met een vers gebakken croissant, een lekkere uitgebreide lunch, een borrel met een hapje erbij en natuurlijk voor een heerlijk diner! Heb je allergieën of specifieke wensen? We helpen je graag kiezen.

Bekijk hieronder onze menu- en drankkaarten.

 

Bekijk het menuBekijk wijnen

Bekijk drankenBekijk onze bites

Bekijk
ontbijt/lunch

Reserveren

FEESTEN of vergaderen

Trouwen met je voeten in het zand? Je verjaardag vieren en dansen terwijl de zon ondergaat in zee? Een familiediner aan het strand? Een sportief personeelsuitje met als afsluiting een barbecue? Bij Vooges Strand kan het allemaal. In een sfeervolle omgeving heten we je graag welkom en nemen wij je de zorgen graag uit handen.

Vergaderen strandFeesten & Partijen

DAGJE STRAND

ZONNEBADEN

’s Zomers zit je in de zon op de ruime terrassen of lig je relaxed op een bedje op het strand. We hebben een ruime selectie bieren, wijnen, cocktails en borrelhapjes om je dagje op het strand nóg lekkerder te maken!

BORRELEN

Wat is er lekkerder dan samen met vrienden, familie of collega’s te borrelen op het strand? Op ons ruime terras kun je altijd terecht en ook wanneer je op zoek bent naar een besloten ruimte kun je bij ons terecht.

VERGADEREN

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Naast het paviljoen ligt Vooges Private: een comfortabele en volledig ingerichte vergaderlocatie voor maximaal 70 personen!

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van alle evenementen die we organiseren, speciale arrangementen, specials, nieuwe menu’s en nog veel meer!

Aanmelden Nieuwsbrief

Het actuele weer in Zandvoort

Bekijk via onze camera live het actuele weer op het strand!

 

Contact

Strandafgang Boulevard
Paulus Loot 1A
2042 AA Zandvoort

023 - 571 6959

vooges@vooges.nl